Opvang bij BSO Regenboog

IRIS Kindcentrum Regenboog is kleinschalig en gezellig. In en om het gebouw is veel ruimte om te ontspannen en te bewegen. De sfeer is gemoedelijk. De kinderen kennen elkaar goed, spelen samen en doen enthousiast mee aan activiteiten.


Openingstijden
BSO Regenboog is open op de maandagen en dinsdagen tijdens schoolweken, van 14.00 tot 18.30 uur. Tijdens vakanties is de bso gesloten, wel zijn er mogelijkheden om dan aan te sluiten bij andere opvanglocaties van IRIS opvang. Onze opvang kent geen wachtlijst. Er is nog volop ruimte op de maandag en de dinsdag. Bij voldoende interesse op andere dagen, onderzoeken we de mogelijkheid tot uitbreiding.

Ontspannen en spelen
Zelf kiezen wat je wilt doen op een middag. Lekker buiten spelen. Meedoen aan leuke sport- en spelactiviteiten. Het kan allemaal op de buitenschoolse opvang. Het is een plek waar het na schooltijd heerlijk toeven is. Om te ontspannen natuurlijk, want bij IRIS zien we de bso niet als verlengstuk van school. Je moet hier niks, en je mag hier van alles. Vertellen over je dag, bijvoorbeeld. En rustig relaxen, of juist actief spelen. Plezier hebben, daar gaat het om bij de bso. Genieten van een leuke middag, samen met vrienden en vriendinnen van school.

Daarom opvang bij ons

Wij zien elke kinderfase als een prachtige periode, waarin iemand mag groeien, beleven en ontdekken. Het thuisgevoel dat kinderen bij ons ervaren, is hiervoor een stevige basis. Op de website van IRIS Opvang lees je er meer over.

Een dagje bso
Zodra school is afgelopen, wandelen kinderen vanuit hun klas zo naar de bso. Hier zitten we dan altijd even gezellig met elkaar te kletsen, onder het genot van een lekker tussendoortje en iets te drinken. Daarna is het aan je kind wat hij of zij gaat doen. Wegkruipen op de bank met een spannend boek, met de voetbal onder de arm naar buiten, spelen op het schoolplein, binnen knutselen, koekjes bakken, of… Er is allerlei speelgoed aanwezig, voor de jongere én de al wat oudere kinderen. Iedereen kan zich volop vermaken.

Activiteiten DoenKids
Bij IRIS Opvang maken we voor de bso gebruik van DoenKids. Dit kun je zien als een database boordevol leuke en uitdagende activiteiten, aan de hand van toffe thema’s. Elke dag gaan we samen iets ondernemen, met wie er zin heeft om mee te doen. We ontdekken verschillende sporten, bakken smakelijke gerechtjes, maken theater, doen uitvindingen en noem maar op. Thema’s kunnen bijvoorbeeld zijn: helden, griezelen en smaakplezier. De keuze is gigantisch, en we betrekken de kinderen ook altijd graag bij het programma dat we samenstellen.

Kom je een keer bij ons kijken?